Maak van uw tuin een eigen huis!
  • Alles over Tuinen
    Tuinaanleg en onderhoud
  • Interessante bedrijven
    Actief in de tuinsector
  • Tuinartikelen en toebehoren
    tuinstoelen, tafels, grasmaaiers ...

LED verlichting kan persoonlijkheid en elegantie toevoegen aan een kamer. Of je nu een elegante eetkamer, slaapkamer of bibliotheek decoreert, dit type verlichtingsarmatuur kan elke kamer verfraaien. Hoewel er wat onderhoud nodig is, maken de voordelen het de tijd en moeite waard. Als je nog nooit eerder naar lederen verlichting hebt gewinkeld, kan het verwarrend zijn om te winkelen voor de juiste look en stijl. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

Je hebt een zachte, droge doek en een plumeau of föhn nodig om regelmatig stof te verwijderen met een plumeau of föhn. Gebruik ook een vochtige doek om vuil van lampvoeten en lampenkappen te verwijderen. Vergeet niet om uw lampvoeten, die meestal van glas of keramiek zijn gemaakt, schoon te maken. De reden hiervoor is dat stof de glazen of keramische sokkels kan binnendringen en schade aan uw meubels kan veroorzaken.

LED verlichting kopen

Zorg ervoor dat u de onderhoudsinstructies van de fabrikant voor Led spotjes volgt als het gaat om het schoonmaken. Breng altijd een zeer milde zeepoplossing aan op een zachte witte doek of een plumeau en veeg de onderkant schoon. Als je vlekken vindt, veeg ze dan weg met een andere zeer milde zeep en houd een zachte doek bij de hand om ze weg te vegen als je klaar bent met schoonmaken. Als u per ongeluk iets op uw lampvoeten morst, wrijf dan niet over het gemorste materiaal, maar dep het op met een andere schone doek of een gewone witte doek totdat de vlek is verwijderd.

Als het gaat om het schoonmaken van je lampvoeten, gebruik dan alleen een milde zeepoplossing om ze schoon te maken. Een sterke zeep kan de afwerking van uw lampenkappen of voetstukken verwijderen en schade veroorzaken. Als u per ongeluk iets op uw lampvoeten morst, wrijf dan niet over het gemorste materiaal, maar dep het op met een zachte, schone doek of een gewone witte doek. Als u per ongeluk iets op uw lampvoeten morst, wrijf dan niet over het gemorste materiaal, maar dep het op met een zachte, schone doek of een gewone witte doek totdat de vlek is verwijderd.

Leer is een natuurlijk product dat bestand is tegen de elementen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het na verloop van tijd beschadigd raakt. Houd er rekening mee dat regelmatig stof met een meubelstofdoek zich uiteindelijk op uw lampvoeten zal afzetten als u niet oppast. Om te voorkomen dat er stof op uw basis komt, kunt u ze minstens één keer per week schoonmaken met een zachte, schone doek die geen krassen op het oppervlak maakt.

Direct zonlicht kan uw leren lampenkappen en -voeten doen vervagen, dus laat ze niet in de open lucht liggen. Zachte witte doeken of een plumeau zorgen ervoor dat er geen stof neerslaat op de oppervlakken van uw lampenkappen en sokkels. Om uw lampen een gepolijste look te geven, kunt u de oppervlakken van uw lampen licht schuren. Gebruik een fijn schuurpapier om de oppervlakken te schuren en gebruik vervolgens een zachte, droge doek om het voorzichtig af te vegen. Vergeet niet om ze terug te doen in hun draagtas voordat u ze opbergt.